מתכון לעוגת שוקולד

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמה צריך?
-200 גרם (2 כוסות) קמח כוסמין/קמח אחר
-3 ביצים
-1/4 כוס שמן זית קרפור
-50 גרם שוקולד מריר אורגני איכותי קרפור
-כוס משקה שקדים אורגני קרפור
-1/4 כוס סוכר/תחליף סוכר
-כפית אבקת אפיה
-רבע כפית אבקת סודה לשתיה
לגנאש שוקולד מעל:
-1/3 כוס משקה שקדים אורגני קרפור
-50 גרם שוקולד חלב מעולה קרפור / או מריר אם רוצים ללא מוצרי חלב

אופן ההכנה
איך מכינים?
1. מחממים תנור ל180 מעלות
2. מתחילים בלטרוף טוב בקערה את הביצים+הסוכר
3. ממיסים במיקרו/בסיר את השוקולד המריר במשקה שקדים ושופכים לתוך הבלילה
4. מוסיפים את השמן ומערבבים טוב
5. לאחר מכן מוסיפים את הרכיבים היבשים
6. מערבבים טוב לבלילה אחידה ומעבירים לתבנית משומנת עם נייר אפיה (אני השתמשתי בתבנית אינגליש קייק 30 ס״מ)
7. אופים בתנור כ30 דקות עד שמכניסים קיסם והוא יוצא יבש
8. שהעוגה יוצאת נשפוך מעל את הגנאש שוקולד שלנו, נחכה שהיא תצטנן מעט ואפשר לחתוך ולהנות