הנהלה

מתכונים

מתכון לעוגיות פלורנטין

עוגיות פלורנטין ממכרות
עוגיות פלורנטין
stopwatch
זמן הכנה30 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות20

מצרכים:

200 גרם שקדים

200 גרם שוקולד מריר 52% מוצקי קקאו אורגני 

180 גרם סוכר

120 גרם קרם קוקוס / שמנת

40 גרם מייפל

עוגיות פלורנטין

אופן ההכנה

הוראות הכנה:

1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו

2. בסיר קטן על להבה בינונית מבשלים סוכר, שמנת מתוקה טבעונית / קרם קוקוס ומייפל עד להזהבה קלה (5-7 דקות)

3. מוסיפים את השקדים ומערבבים

4. מעבירים את הבלילה למגש עם נייר אפייה ומשטחים. בשלב הזה אפשר לפזר מלח גס עם רוצים

5. מכניסים את הבלילה לאפייה של כ 20 דקות עד להזהבה עמוקה

6. מצננים את התערובת על השיש וכשהיא מתקררת לחלוטין שוברים אותה לחתיכות

7. ממיסים שוקולד Bio לקינוחים של קרפור וטובלים את העוגיות בשוקולד

8. מחזירים את העוגיות לנייר האפייה ומכניסים את המגש לכמה דקות במקרר עד שהשוקולד מתייצב

 

שומרים את העוגיות עד חודש בקופסא סגורה במקרר

 

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים