מתכון לעוגיות פלורנטין

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמצרכים:
200 גרם שקדים
200 גרם שוקולד מריר 52% מוצקי קקאו אורגני
180 גרם סוכר
120 גרם קרם קוקוס / שמנת
40 גרם מייפל

אופן ההכנה
הוראות הכנה:
1. מחממים תנור ל 170 מעלות על תכנית טורבו
2. בסיר קטן על להבה בינונית מבשלים סוכר, שמנת מתוקה טבעונית / קרם קוקוס ומייפל עד להזהבה קלה (5-7 דקות)
3. מוסיפים את השקדים ומערבבים
4. מעבירים את הבלילה למגש עם נייר אפייה ומשטחים. בשלב הזה אפשר לפזר מלח גס עם רוצים
5. מכניסים את הבלילה לאפייה של כ 20 דקות עד להזהבה עמוקה
6. מצננים את התערובת על השיש וכשהיא מתקררת לחלוטין שוברים אותה לחתיכות
7. ממיסים שוקולד Bio לקינוחים של קרפור וטובלים את העוגיות בשוקולד
8. מחזירים את העוגיות לנייר האפייה ומכניסים את המגש לכמה דקות במקרר עד שהשוקולד מתייצב
שומרים את העוגיות עד חודש בקופסא סגורה במקרר