הנהלה

מתכונים

מתכון לדג בפסטיס

מנה יוקרתית ומפנקת, בכלום עבודה! עם מרכיב סודי שיקפיץ את הטעמים
פילה דניס בפסטיס
stopwatch
זמן הכנה40 דקות
chef
דרגת קושיקל
serving
מספר מנות5

מצרכים:

600 גרם פילה דג לבן (דניס, לוקוס, לברק, אמנון)

50 גרם חמאה

4 שיני שום כתושות

3 כפות מיץ לימון

כף פסטיס

2 כפיות אורגנו קרפור 

קצת פלפל שחור קרפור 

מלח גס

250 גרם שעועית ירוקה

קצת עלי רוזמרין

פילה דניס בפסטיס

אופן ההכנה

אופן ההכנה:

1. ממיסים במחבת את החמאה (על אש לא גבוהה).

2. מוסיפים שום כתוש, לימון סחוט, פסטיס, אורגנו, פלפל שחור ומערבבים.

3. מוזגים את הרוטב על גבי נתחי פילה הדג.

4. מוסיפים את השעועית בצד התבנית ומפזרים מלח גס מלמעלה.

5. מניחים על הדג פרוסות לימון ורוזמרין ומכניסים לאפייה של רבע שעה בתנור שחומם מראש על 200°.

 

זהו! מוכן להגשה! בתיאבון 

 

עגלת קניות
לרכישת המצרכים

מתכונים מעניינים נוספים