מתכון לפונדט
עוגת פונדט שוקולד רכה ועסיסית
קינוחים

המרכיבים
לרכישת המצרכיםפונדט שוקולד:
-150 גרם שוקולד מריר לבישול ואפיה של קרפור
-100 גרם חמאה
-2 ביצים
-2 חלמונים
-4 כפות סוכר
-4 כפות קמח

אופן ההכנה
הכנה:
1. מחממים תנור ל-190 מעלות
2. ממיסים בסיר/ במיקרו את השוקולד והחמאה
3. בינתיים טורפים בקערה נפרדת את הביצים, החלמונים והסוכר
4. שופכים את השוקולד והחמאה המומסים לתוך הקערה של הביצים והסוכר ומערבבים בעדינות
5. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד למרקם חלק ללא גושי קמח
6. מעבירים לתבניות (רצוי עגולות)
7. מניחים במרכז כל פונדנט 2 קוביות שוקולד מריר לבישול ואפייה של קרפור
8. אופים 8-9 דקות בלבד
אפשר לשים מעל אבקת סוכר או גלידת וניל