מתכון לגלידת קורנפלקס

המרכיבים
לרכישת המצרכיםמצרכים:
500 מל שמנת להקצפה (מיכל גדול)
כוס ושליש קורנפלקס קרפור
120 ג חלב מרוכז
400 ג שוקולד לבן (עם עוד קצת קורנפלקס)/ 700 ג׳ שוקולד לבן עם אגוזים של קרפור
כף שמן

אופן ההכנה
אופן ההכנה:
מערבבים בקערה שמנת וקורנפלקס, ומכניסים למקרר לשעה.
לאחר מכן מסננים היטב את השמנת מהקורנפלקס,
ומוסיפים לקערה חלב מרוכז.
מקציפים כ2 דקות עד לקבלת קרם,
ומזלפים לתבנית גלידות, מכניסים מקלות גלידה, ומקפיאים לילה במקפיא.
למחרת ממיסים את השוקולד עם כף שמן,
מוסיפים קצת קורנפלקס מרוסק,
וטובלים את הגלידות, לקבלת ציפוי קראנצ׳י וטעייים!
אחרי כמה שניות הציפוי קופא ואפשר לאכול (:
אבל יותר טעים וקראנצי אם תכניסו להקפאה של עוד 10 דקות (שימו לב - לרפד את הצלחת בנייר אפייה שהגלידה לא תדבק).
@carrefour.israelלמה לעבור את כל הקיוסקים בעיר? מתכון ביתי ופשוט עם כמה מוצרי קרפור ויש לכם את גלידת הקורנפלקס הכי מדוברת ברשת הכנתם? ספרו לנו איך יצא